Ei se vaan osaa päivitellä päiväkirjaa.. Taas mennyt vuosi ihan hujahtamalla ja paljon on tapahtunut. Jospa sitä yrittäis tiivistää koko ajan yhdellä kertaa.. Tiedossa siis luettelomaista asiaa, päivämäärät varmasti sekaisin. Ei osaa laittaa asioita aikajärjestyksessä, mutta samapa tuo.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Joululomalla löysin uuden fanituksen kohteen. Tai en tiedä voiko sitä sellaiseksi sanoa, mutta asian, joka tuli osaksi netissä surffailua ja telkkarin katsomista. Olin tylsistynyt uudenvuoden tienoilla. Possu oli kaverinsa kanssa ampumassa raketteja Kuopiossa ja minä olin iskän luona. Eksyin sitten fanfiction.net-sivuille ja siellä Prison Break osastoon. Luin koko sen illan ficcejä siellä ja laitoin linkin talteen. Jotenkin sitten rupesin pitämään Michael/Sara parituksesta todella, onhan se kyseisessä sarjassa todellinen. Eksyin heidän fanisivustolle ja Pako-aiheisten ficcien sivulle. Kaikki mitä noilla sivuilla luen, on englantia, joten otan sen hyötylukemisena, vaikkei se välttämättä sitä ole.
Olen täysin koukussa nykyään Pako-sarjaan. Katson sitä, jos vain mahdollista, jenkkien tahdissa, eli yhden tuotantokauden edellä, mutta sitten katson uudestaan, kun ne Suomessa tekstityksillä tulevat. Eka tuotantokausi tuli ostettua kesäkuussa ja sitä on nyt kahteen kertaan jo katottu. 2. tuotantokausi alkaa suomessa 28.8. ja samoina päivinä alkaa USA:ssa 3. tuotantokausi.
Paon näyttelijöistä sen verran, että Sarah Wayne Callies on aivan mahtava, ne hiukset on taivaalliset. Mutta Wentworth Miller on myös ihana, ihanine silmineen. :P

14.2.2007 on varmasti yksi tämän vuoden odotetuimpia päiviä. Hannan uusi levy, Lovers, ilmestyi tuolloin. Levy on ihan mahtava, ei muuta voi sanoa. <3 Samoihin aikoihin alkoi myös Euroviisu pyöritys. Hanna edusti Suomea upeasti Hartwall-areenalla Leave me alone -kappaleella. Vaikka pisteitä ei ropissut, olen mahdottoman ylpeä Hannasta! Paikanpäällä olin perjantaina, 2. finaalin harjoituksissa, ja kylmät väreet meni koko Hannan esityksen ajan, ikimuistoinen hetki.

18.5.2007 syntyi meidän sukuun pieni poika. Muutama päivä sen jälkeen tuli puhelu, setäni pyysi minua pienen pojan kummiksi. Se päivä meni minun osaltani täysin sekaisin, ajatukset eivät pystyneet sisäistämään historiaa, vaikka seuraavana päivänä oli siitä koe. En ollut osannut odottaa yhtään, että minut pyydettäisiin kummiksi. En tiennyt edes pojan tulosta, ennen kuin muutama kuukausi etukäteen.
16.6. poika kastettiin, ja hän sai itsensä näköisen nimen. Nimen, jonka hänen äiti olisi halunnut antaa jo ensimmäiselle pojalle, mutta nyt vasta pojan isä nimeen suostui.

Yks kurja juttu kevään aikana tapahtu. Mummo ja pappa lähti toukokuussa ajelemaan asuntoautolla ympäri Suomee. Osittain varmasti sen takia ja sitten myös Tessun vanhuuden takia, Tepe-koira lopetettiin. Outoa mennä mökille (kun sinne taas pääsee!!), kun Tessu ei siellä enää ole ottamassa vastaan. Oli se kyllä jo niin sairas, kuulo ainakin mennyt ja jotain sydämen vajaatoimintaa tai jotain sillä oli, että ihan hyvä, kun päästettiin tuskista. Mutta ikävä sitä tulee.

711424.jpg

Tossa ne tähän mennessä tapahtuneet tärkeimmät. :D On tossa koulukin loppunut ja kesälomalla palloillaan. Eka vuosi lukiossa meni mielestäni hyvin. Ensi vuodessa pelottaa lähinnä englanti (en osaa ymmärtää kokeen tehtäviä..) ja tavallaan matematiikka (sen numero on heitelly 6-10 välillä.. xD). Mutta eiköhän siitä selvitä kunnialla, pitää vain lukea enempi ja sitä rataa.

Tulevasta pakko sen verran mainita, että huomenna, 5.7., on jälleen Vuotisnäytös, mennään Possun ja kavereiden kanssa kattomaan Harry Potter ja Feeniksin kilta. Alkaa jo pikkuhiljaa jänskättää, koska en ole paljon kattellut kuvia/videoita leffasta. Sen tiedän, että Lunan näyttelijä on niin lunamainen, ettei oo totta! Muut uudet näyttelijät ei sit ookaa ihan niin täydellisiä kuvien perusteella, mutta huomenna sen sitten näkee.

Sitte Hannan keikka! Ens viikolla 11.7. pääsen vihdoinkin kokopitkälle Hannan keikalle. Edellisestä on jo liian kauan aikaa! En ole kuullut livenä uuden levyn biiseistä kuin muutaman, odotan niin paljon kaikkien kuulemista! Lentelen varmaan taivaissa keikan jälkeen, ja en ihmettele vaikka tippa tulis keikan aikana linssiin, niin paljon sitä on odottanut. Keikka on myöhään, ja sen ajaksi on laitettu 23-01, onkohan keikka todella kahden tunnin mittainen, se selviää viikon päästä! (viikko, ei oo tottaaaaaa!!)

21.7. ilmestyy viimeinen Potter-kirja englanniksi. Possu tahtoo sen saada, joten olen päättänyt itsekin tahkoa läpi loman aikana. Saattaa tuottaa tuskaa, mutta ei se haittaa. Niin paljon kuitenkin vasrmasti selviää viimeisessä kirjassa, että on se kivempi itse suurin piirtein lukea läpi ja lukea itse juonenkäänteet, kuin kuulla/vahingossa lukea jostain.

Siinä saa luvan olla nyt tärkeimmät. Ehkä sitä taas vuoden päästä kirjustaa tärkeimmät. :P