En tiedä pitäisikö aloittaa vanhoista jutuista vai kiemurrella ja olla henkari suussa.. Ehkä silleen pieneen tilaan vanhat jutut. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Wanhat tuli ja meni. Se ensimmäinen tanssikerta, eli kun tanssittiin vanhemmille to 14.2.2008 oli hieno kokemus. Silloin oli vielä siistinä meikit ja kampaus. Ekaa kertaa elämässäni mulla oli naamassa meikkiä, mut ihme ja kumma, se näytti nätiltä. Kampauski oli onnistunu. Tanssien jälkeen mentiin porukalla syömään Wäiskiin. Siellä oli ruoan jälkeen myös disco. Kotiin pääsin joskus yhden-kahden aikoihin. Yössä ei siis tullut nukuttua kovin paljon, ja vielä kun takaraivossa kolkutti koko ajan että kampaus ei saa mennä pilalle, ni nukuttuja tunteja oli max 7.

Perjantaina tanssitut tanssit meni kans hyvin, mutta jotenki oli kauheen väsynyt, ja hymyileminen ei tullu luonnostaan. Oli ihanaa kun yhden aikoihin oli tanssit tanssittu ja sai istahtaa nättimysmekon kanssa lattialle ja ottaa ihanatkengät pois jaloista. Perjantaina mentiin iskälle autolla ja hyvin nukutti pari tuntii. Illalla yheksän jälkeen pehkuihin ja 11 tuntia meni nopesti. Lauantai oli vielä sellanen pökkerö päivä, mut seuraavan yön 10 tuntii alko riittää ja sunnuntai näytti tosi valosalta. Ja hiihtis palloiltii sit iskällä.

Tän alku vuoden aikana on tullu osteltuu, ostatettuu, kankaita aika reippaasti. Nyt ois tekemistä odottamassa kirkkaansinipallonen ja tummansininen kuviollinen trikoo tekemistä, sekä sinisestä pussilakanasta olis tarkotus tulla hame. Näiden lisäksi myös aiemmin aloitetut pyjamahousut ja neulomukset. Sit....

Nyt ku on menneet selitetty, ni vois palata tähän päivään. Tää päivä alko tosi väsyneenä ja hissan kokeella. Hissa ei oo tässä jaksossa kiinnostanu pätkän vertaa, joten oon ilonen et se on nyt ohi. Reilu tunti piti ootella ruotsin valmistelun alkua, ja se meni puoliks nukkuessa kanssa. Kotiin tullessa kattelin telkkaria ja nukuin reilun tunnin. Sähläilin kaikkee ennen ku tulin koneelle. Ensin se normaali Hannan foorumi ja mailit, sit Michael and Sara.orgiinSPOIL…

Siellä ei oo kauheesti nyt uutisia ilmestyny, mut nyt oli etusivu päivitetty:
"Quoted from Ausiello:
Sarah Wayne Callies — whose rather ugly contract dispute with producers led to her apparent decapitation last October — is returning next season.
Full-time. As Dr. Sara Tancredi. Head and all. Seriously."

Se epäusko mikä eka tuli.. Mut sitte ku meni foorumille ja näki ne uusien topiccien määrät.. Pikku hiljaa alko uskoo et se oli totta. Luin monet kirjotukset Aussiellosta Watch with Kirsteniin ja hymy alko vaan vakiinnuttaa paikkansa mun naamassa. Äitiki alko jo kyselee, et mitä hymyilen. Jotain niiiiiiiin upeeta ja mahtavaa, että tää toteutu. En meinaa uskoo todeks, että enää ei tarvii olla surullinen siitä, että mahtava hahmo ja pari tv-sarjassa ei eläny onnellisena elämäänsä loppuun asti. Nyt pitää vaan toivoa, että käsikirjottajat ei päätä estää tuota "onnellisena elämänsä loppuun asti"-asiaa. Nyt on jotain mitä odottaa syksyn tuovan, niiden kammottavien ylppäreiden lisäks!

Toi koko juttu oli tullu julkisuuteen eilen ja oon niin ilonen, etten tullu illalla enää koneelle, koska sit ei ois hissan kokeen tekemisestä tullu senkää vertaa, ku mitä tänään siitä jotenki tuli.