On se kiva, kun aika vaan vierähtää ihan huomaamatta. Edellisestä kirjoituksesta on tapahtunut paljon, mutta kaikkea ei voi kyllä muistaa. Leffa ja keikka olivat ja menivät, ja Potterin luin läpi ennen koulun alkua. Pääsin Kiuruveden keikan lisäksi toiselle Hannan keikalle, Saloon elokuussa. Tuntuu kuin keikasta olisi todella pitkä aika, kun seuraavasta keikasta ei ole tietoakaan, Hanna nimittäin jäi keikkatauolle aina ensi syksyyn asti. Ellei sitte jotain yksittäisiä yllätyskeikkoja tule ennen sitä, tai pääsen hiihtolomalla keikalle, seuraava keikka tulee olemaan, kun olen 18v. ja silloin pääsen helpommin keikalle. Muuta hyvää tossa täysikäseks tulemisessa sitte olekaan.

Koulu alkoi, jännittävä vuosi tiedossa. Kakkosella kun on Wanhat ja ihmiset täyttää 18 kuka milloinkin. Nyt on jo Wanhojen harjoitukset aloitettu ja kaikki on muutenkin hyvin; puku ja kengät hankittu/tehty (kiitos äidin, puvusta tulee hieno!), meikki ja kampaamo varattu, enää pitää helmet kaulaan ja hiuksiin metsästää. Nii, ja parikin tuli saatua.

 

SPOILAA PAON KOLMATTA TUOTANTOKAUTTA!!!

 

Se neiti ottaa jotkut asiat vähän niinku turhan vakavasti.. Kesä meni PB:n kolmatta kautta odotellessa, koska oli puhuttu, että Michael/Sara faneille tulisi kivaa katsottavaa, mutta pah! Jossain vaiheessa, vähän ennen kauden alkua, alkoi vuotaa julkisuuteen, että Sarah Wayne Callies ei palaa enää takaisin. Yksi syy siihen oli, että hän oli saanut pienen tyttövauvan, mutta myös FOXilla oli sormensa pelissä siihen, ettei Sara-hahmoa enää sarjassa ole.

Mieli oli kunnolla maassa jossain vaiheessa syksyä. Onneksi on ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä, ja kaikki ovat kannustaneet toisiaan jaksamaan ja "Have a little faith". Erilaisia kampanjoita on käynnissä, ollut monta kuukautta, eikä ne mihinkään ole katoamassa. Save the good Doctor on paikka, jossa on ollut toimintaa jo alusta lähtien. Ensimmäinen adressi tuli myös heti alussa, kun Sarahin lähdöstä alkoi olla puhetta Prison Break - Don't Take Michael's Faith, tuossa on tähän mennessä jo huikeat yli 17 000 allekirjoitusta. Näillä yritetään näyttää, ettei Sara ollut turha, vaan tärkeä ja rakastettu hahmo.

Itse allekirjoitin ja osallistuin kurkien tekoon, vaikka en niitä lähettänyt, niitä on nyt tehtynä vähän yli 100:
1187399.jpg

1187395.jpg      1187397.jpg

Hesarin NYT-liitteestä nro 1/2008 lainaten "Idealistisen ja herkän parin lempi auttaa pitämään naiskatsojatkin kanavalla.", tuo on mielestäni loistavasti kirjoitettu, vaikka se toisesta kaudesta onkin. Kolmannesta kaudesta on tullut nyt 8 jaksoa, luultavasti jaksoja tulee käsikirjoittajien lakon takia vain 13, ja vaikka siinä on silmän iloa, tällaiselle vaaleanpunaisten sydänsilmälasien läpi katsovalle siitä puuttuu se rakkaustarina. Kyllähän Michael itki Saran kuoleman takia (Lincolnille lähetettiin Saran ruumiista leikattu pää pahvilaatikossa), mutta ei se riitä.

Jos sitten siirtyisi muihin juttuihin. Joulu oltiin äidin ja possun kanssa kotona. Ei ollut yhtään joulufiilistä, osaksi siksi, että maassa ei ollut yhtään lunta. Lumi käväisi itsenäisyyspäivän tienoilla, mutta hävisi. Lahjoja sain sopivasti, tarpeellisia ja toivomiani lahjoja, 2000 palan palapeli ja PMMP:N Puuhevonen on mainittava. Puuhevonen on ihaaaaaana levy! Joulun jälkeen serkkujen luokse, oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Kummeilta sain joululahjaksi lakanasetin, tyynyliinassa ja pussilakanassa on punaisia, oransseja ja liiloja palloja valkoisella pohjalla ja aluslakana on samoilla väreillä raitoja ja siinä on kuminauha reunassa, loistavaa! Sieltä suunnattiin possun kanssa mökille, näki pientä poikaa <3 ja koki sen rauhan, joka tulee aina kun mökille pääsee. Kuulin ensimmäistä kertaa kuinka lammen jää pitää ääntä, kun siinä ei ole lunta päällä. Kuvailisin sitä dinosauruksen ulinaksi, jos tietäisin, millaista se on. Sain pieneltä pojalta myös hymyn, sen sain myös ikuistettua, suloista!

Uuden vuoden jälkeen mentiin iskälle. Iskältä ja M:ltä saatiin vielä muutama lahja, itse sain kaksi pyyhettä, uuden rannekellon ja tittididiii Prison Break: The Classified FBI Files -kirjan. Kirjaa ei ole kunnolla vielä päässyt aloittamaan, mutta kunhan löytyy sopiva rakonen ja voi täysin ajatukset kirjalle antaa, aloitan lukemisen. Tosin koulu vie todella paljon ajatuksia nyt pari kuukautta, kun tee sitätätätuota, on mediapäiväkirjaa, esseetä enkuksi ja ruotsiksi ja Wanhat vievät ajatuksia myös. Mutta viimeistään hiihtolomalle sitten pitää ottaa kirja mukaan. Tänään tultiin iskältä kotiin, oli outoa tulla lauantaina, kun normaalisti tullaan sunnuntaina. Saapahan nyt totuttautua kouluajatukseen ja voi nähdä kavereita, toivottavasti ainakin.

Ensi viikonloppuna on kummin synttärit. Taas mennään serkkujen luokse. Parhaat jutut noissa juhlissa on, että näkee pientä poikaa taas ja saa ihanan hameen, hih. Oikeastaan koko puku, jonka laitan, on aivan ihana!
Jossain vaiheessa mennään kavereiden kanssa katsomaan Disneyn uusi elokuva Enchanted - Lumottu. Elokuva vaikuttaa aivan mahtavalta. Siinä on aluksi animaatiota/piirrettyä ja sitten näyteltyä ja siinä on musiikkia! Odotan tuota todella paljon.

Tuossa taisi olla ihan tarpeeksi tältä erää.. Nähdään taas joskus... muaff...